TV-sztárok

Titokban szakított Király Viktor és Nagy Réka

Úgy érezték, tartoznak annyival a nyilvánosságnak, hogy elmondják: nincsenek együtt. Nagy Réka és Király Viktor csak szépet és jót tud egymásról mondani, mégsem működött a kapcsolatuk.

Király Viktor egy videóüzenetben jelentette be, hogy igazak a pletykák, nincsenek már együtt Nagy Rékával. A Mokkában ezután a Topmodell sztárja mesélt arról, mi is történt.

“Mindkettőnk egy hosszú kapcsolatból érkezett, mind a kettőnknél sérelmek voltak az előző kapcsolatok miatt,  nehezen alakult ki a bizalom. Nem az ő személye  ellen szólt, meg nem az én személyem ellen” – magyarázta a Viktorral való kapcsolatáról Nagy Réka a Mokkában, ahol az is kiderült, hogy már január közepén szakított a pár, csak nem akartak erről beszélni.

Mindketten csak jókat tudnak egymásról mondani, nem haraggal váltak el, és nincs harmadik személy, ahogy Demcsák Zsuzsa fogalmazott: papíron tökéletesek voltak egymásnak, csak mégsem működött a dolog.

Azért egy-két apróság még kiderül, mint például, hogy Réka rengeteg bántást kapott Viktor rajongóitól, ami szintén nem könnyítette meg a helyzetét.

Kattints a videóra, ahol kiderül, miért szakított Király Viktor és Nagy Réka:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top