TV-sztárok

Bujkál a sztárok zaklatója

Egy fiatal nő több hazai sztárt is zaklatott, köztük Rékasi Károlyt és Peller Károlyt is. Miután végleg elvetette a sulykot, feljelentették, de nem jár el a tárgyalásokra.

A nő korábban indulatos üzeneteket küldözgetett Janza Katának és Alföldi Róbertnek és zaklatta Rékasi Károlyt és Peller Károlyt is. Az utóbbinak a házához is elment, és a szomszédoknak azt mondta, hogy hamarosan odaköltözik, hiszen ő lesz az operettszínész felesége, majd valahogy beosont a kertjébe. “Egyik éjjel viszonylag későn értem haza. Teljes nyugalommal nyitottam a kaput, beléptem, és ekkor megreccsent egy ág, és valaki rám köszönt. Ott állt a sötétben a kertemben. Minden átfutott a fejemen, megijedtem, amikor megszólalt, az életem lepörgött, aztán közölte, hogy ő az” – emlékezett vissza Peller Károly, aki ezután feljelentette a nőt. Zaklatásért és magánlaksértésért perelte be rajongóját, aki ellen távoltartási végzés született – ám a zaklatásban nem tudtak előre lépni.

Fotó: facebook.com/peller.karoly/
Fotó: facebook.com/peller.karoly/

“Még zajlik a per, de nagyon nehezen haladunk, mert nem jött el a tárgyalásokra. Ez azért rossz, mert éppen most tart az Ének az esőben premieridőszaka, a következő tárgyalás A víg özvegy főpróbájának hetére esik, nagyon rossz, hogy pont ebben az időszakban járok potyára a bíróságra” – mesélte a színész a Blikknek. “Igazán sajnálatra méltó nő, leginkább egy orvos segíthetne neki. Ezúton is kérem a hozzátartozóit, hogy ha tudják, vigyék el orvoshoz! Zavart, káoszban élő elme” – mondta el korábban a Borsnak Rékasi Károly, akit szintén zaklatott a nő.

Fotó: facebook.com/rekasi.karoly.hivatalos/
Fotó: facebook.com/rekasi.karoly.hivatalos/

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top