Tovább folytatódik a háború Pártos Csilla és Pécsi Ildikóék között

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A vagyonelosztási perben a bíróságig sem jutnak el Pártos Csilláék keresetlevelei, hiszen a volt férjnek Csabának papíron semmije sincs. Minden vagyonát a szüleinek köszönheti. Vajon meddig tart még a háború Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között?
2017. 02. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„Újra és újra megpróbálnak Pártos Csilláék fogást találni az ügyfelemen, de eddig totális sikertelenség koronázta a próbálkozásaikat. Az elmúlt időszakban három keresetet nyújtottak be vagyonjogi vonatkozásban, de mindhármat elutasították, bíróság elé sem kerültek. A válás kapcsán egyedül a gyermektartási ügy van folyamatban, ezenkívül semmilyen követelésüket nem tudták érvényesíteni a bíróságon” –  monda dr. Bilkei Dávid ügyvéd a Borsnak. Erre hamar reagált a másik fél, ügyvédje is, dr. Gelencsér András így fogalmazott: „Igaz, hogy először elutasítottak minket, de megyünk tovább. Jelenleg három ügyben szeretnénk érdeket érvényesíteni, rokontartás miatt, vagyonközösség megszüntetése miatt, és egy ajándékozási szerződés érvénytelenítése (Cseppkő utcai ingatlan) tárgyában.”

Tehát úgy tűnik, hogy az ügy nem akar a végéhez közelíteni, pedig nagyon megviseli a feleket, Pécsi Ildikó kórházba is került a közelmúltban.

Tovább folytatódik a háború Pártos Csilla és Pécsi Ildikóék között,

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus