TV-sztárok

Orosz Barbara az első szerelméről vallott

Orosz Barbara az első szerelméről mesélt, akivel azóta is tartják a kapcsolatot. Szívesen emlékszik vissza a meghitt pillanatokra.

Igazi dacos kis szörnyeteg voltam – jellemzi tinédzserkori önmagát Orosz Barbara a fiúkkal való viselkedésének tükrében. Húsz évvel ezelőtt is körberajongták a férfiak, de őt ez egy cseppet sem érdekelte. Csak később jött el az első szerelem, amikor Budapestre költözött.

“Húszéves lehettem, amikor megismertem Őt. Francia-svéd-ma­gyar származású fiú volt, rendező szakon tanult az egyetemen. Eljött egy drámaóránkra, és kiválasztott az aktuális vizsgafilmje főszerepére. Így találtunk egymásra. Aranyosnak találtam, ahogy egy különleges kevert akcentussal be­szél­te a magyart. Nagyon érzékeny fiú volt, és az első, akit közel engedtem magamhoz. Sokat kaptam tőle érzelmileg, és nagyon izgalmas alkotófolyamataink voltak. Inspiráltuk egymást, éjszakákat beszélgettünk át egy-egy új forgatókönyve kapcsán. Szívesen emlékszem a meghitt pillanatainkra” – mesélte a Borsnak.

Hosszú hónapokig rózsaszín köd lengte körül a fiatalokat, de Orosz Barbara rengeteget dolgozott, ezért a szerelem az egyre kevesebb együtt töltött idő miatt lassan elillant a viszonyukból. De a mai napig tartják a kapcsolatot, és szorítanak egymás boldogságáért.

Orosz Barbara az első szerelméről vallott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top