TV-sztárok

A rusnyázó műsorvezető, Megyeri Csilla: van jó oldala a balhénak

Tényleg azt gondolta, hogy kapott már elég bántást életében, és lepereg róla, ha beszólnak neki, de tévedett. A rusnyázó műsorvezetőként emlegetett Megyeri Csilla bocsánatot kért a rossz megfogalmazásért, de sokaknak még ez is kevés. Havas Henriknek is megvolt a történtekről a véleménye, ahogy más hírességnek is. A Demcsák Zsuzsával való találkozástól pedig kifejezetten félt.

Megyeri Csilla nem tagadja, hogy lelkileg nagyon megviselte az elmúlt néhány nap, voltak álmatlan éjszakái, hiszen 24 óra alatt gyakorlatilag közellenség lett. “Elnézést kérek azoktól a hölgytársaimtól, akiket megbántottam, szerencsétlenül fogalmaztam és élő adásban ment le.”

Pontosan erről van szó, ez az a jelenet, ami miatt Csillát a rusnyázó műsorvezetőként emlegetik, de mondtak rá sokkal durvábbakat is az elmúlt napokban.

“A pónilófejű elhízott törpe az egyik kedvencem azok közül a kommentek közül, amelyekkel a külsőmet kritizálják. Csak nevetek már az ilyeneken, az emberek nem túl igazságosak. Az első nap volt a legkeményebb, utána már akadtak olyan hozzászólók is, akik megvédtek, de még mindig 80%-a az embereknek csak gyaláz.”

Pszichológus is támogatta Megyeri Csillát

Az édesanyja, a barátai, a vőlegénye a kezdetektől nyugtatta az Alföld Tv műsorvezetőjét, hogy ne foglalkozzon a megjegyzésekkel, mert majd elül ez a mondvacsinált botrány. Még dr. Csörsz Ilona klinikai szakpszichológus is felhívta őt, akivel Csilla az adások alatt összebarátkozott. 

“Ő felhívott, hogy Csillukám, mi lesz veled? Ez egy karaktergyilkosság. Nem mondom, akkor ez sokkolt, de ő végig mellettem állt, a kezdetektől a lelkemmel is foglalkozott és felkészített a legrosszabbra is.” 

Bármennyire is pozitív személyiség, Csilla nehezen találta meg a jót a történtekben, legalábbis eleinte. Még ma is sok energiáját veszi el, hogy vele foglalkoznak, de már tud nevetni magán. 

“Csütörtök óta három kilót fogytam, és volt már megkeresésem más tévétől, ezzel nem árulok el titkot. A negatív reklám is reklám, és most tényleg az egész ország megismert, noha nem vágytam ilyenfajta hírnévre. Amikor megnyertük a párommal a Drágám, add az életed! őszi szezonját, akkor nem sokan jöttek gratulálni. Bezzeg most mindenki megtalált.”

A rusnyázó műsorvezető, Megyeri Csilla: van jó oldala a balhénak

Ismert embereknek is van véleménye

Még ismert emberek is nyilvánosan leszólták, köztük Hajdú Péter, Kasza Tibor, vagy éppen Caramel felesége és Vujity Tvrtko, akivel annak idején Csilla anyagot is készített. “Akkor megköszönte és megdicsérte a munkámat, de ez már nem számít.”

Az viszont nagyon jólesett Megyeri Csillának, hogy Sebestyén Balázsék kiálltak mellette, ahogyan Havas Henrik is. 

“Felhívtam a Tanár urat, amikor kitört a botrány, kérte, hogy küldjem el, miről is van szó. Visszahívott utána, és nevetett egyet. Adott néhány jó tanácsot, hogyan kezeljem a helyzetet. Az ő szavára adok.”

A rusnyázó műsorvezető, Megyeri Csilla: van jó oldala a balhénak

Pachmann Péter a ma reggeli Mokka-adás előtt odament Csillához, és empatikusan kérdezte, hogy van, hogy viseli ezt a helyzetet. “Emlékezett rám, hogy hogyan biztattam a páromat, amikor a versenyben voltunk a Drágám, add az életed!-ben. Neki sem az jutott eszébe, hogy lealáztam bárkit is, pedig ott a játék hevében volt minden. Demcsák Zsuzsától viszont féltem reggel, mert tudom, milyen.”

Azt a Mokkában Demcsák is elismerte, hogy nem tudta, mire számítson Csillától, de szerinte a bocsánatkéréssel elegánsan indított, és gyakorlatilag feleslegessé tette, hogy tovább beszéljenek erről az esetről. 

A bazári majmozásból per lehet

Csilla szerint a vendégei korábban sokszor megdicsérték, Sarka Kata például minden kérdésére válaszolt, nem voltak tabuk és az adás után még közös képet is készített Csillával. “Kérdeztem a válásáról is, nem fogtam magam vissza, és érdekes, ő nem sértődött meg. Kiragadva egy-egy mondat mindig más hatást kelt.”

Mint például a másik jelenet, ami a rusnyázással együtt került be a köztudatba. A jelenetből úgy tűnik, mintha Csilla bazári majomnak nevezne egy kislányt. 

fotó: Megyeri Csilla
Fotó: Megyeri Csilla

Rebeka édesanyja szerint ezzel  túllőtt a célon az, aki a jelenetet kivágta, és jogi útra tereli az ügyet.

“Ő a szomszédom és barátok vagyunk, nem vették bántásnak a bazári majmot, hiszen ha az egészet megnézi valaki, érthető lesz a megjegyzésem. Rebekát viszont sokat bántják, megalázzák, és ez megviseli őt. Az anyukája ezt nem akarja annyiban hagyni. Érdekes amúgy is, hogy éppen ezt a két részt vették ki az összes adásból, nem hiszem, hogy a szerző amúgy rendszeresen nézne.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top