TV-sztárok

Fél év alatt 20 kilót hízott Hegedűs D. Géza, most diétázik

Sokakra ráijesztett Hegedűs D. Géza, amikor meghízva, kopaszon látták az utcán. A színészről köztudott, hogy nagyon odafigyel magára, ezért sokan betegséget sejtettek a háttérbe.

Ha most felsorolnánk, hogy Hegedűs D. Géza Kossuth-díjas színművész, rendező, egyetemi docens, rektorhelyettes, Ibrány és a XIII. kerület díszpolgára, akkor nagyjából érzékeltetnénk azt is, hogy mennyire szem előtt van nap mint nap.

Talán ezért is  adott magára mindig, évtizedekig szenzációsan tartotta a formáját, így sokakat megijesztett, amikor szinte egyik napról a másikra felszedett magára húsz kilót, ráadásul még a fejét is kopaszra borotválták. Erről korábban is írtunk már, most pedig elmondja, ő hogyan élte meg a változást. Volt, hogy megállították az utcán, és szóvá tették neki, hogy nagyon meghízott, és hogy jobban is vigyázhatna magára. Holott Hegedűs D. Gézánál nagyon is tudatos volt az “elhízás”.

fotó: RTL Klub
fotó: RTL Klub

“Két évvel ezelőtt Szász János filmrendező barátom keresett meg, hogy tervez egy filmet. Elmentem a castingra, és végül enyém lett Kudelka Ferenc szerepe a Sóhajok hídja című filmben. Fél évet kaptam arra, hogy 20 kilót hízzak, amit vegetáriánusként sikerült is megvalósítanom anélkül, hogy húst ettem volna” – árulta el a színművész Barabás Évának az RTL Klub Portré című műsorának legutóbbi adásában.

fotó: MTI
fotó: MTI

Mint mondta, egyfajta játékként fogta fel a “hízókúrát”, ami egyáltalán nem esett nehezére: azt evett, amit csak akart és akkor, amikor jól esett neki.
“A legmulatságosabb pillanat azonban az volt, amikor már csak egy kackiás bajszom maradt, hiszen a szerep kedvéért kopaszra borotválták a fejem. Hazamentem, meglátott a feleségem, összecsapta a kezét, és nevetőgörcsöt kapott” – emlékszik vissza párja reakciójára Hegedűs D. Géza, aki szerint felesége nagyon sokat segít abban, hogy visszanyerje régi alakját.
“Sokkal nehezebb megszabadulni a súlyfeleslegtől, mint felszedni azt, de jó úton haladok, szerintem március elejére visszanyerem a korábbi alakomat.”

fotó: Rtl Klub/Portré
fotó: Rtl Klub/Portré

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top