TV-sztárok

Doktor Csernus Imre negyedszer is megnősült

Dr. Csernus Imre a negyedik feleségét az új szakmájának köszönhetően ismerte meg. Teljesen titokban házasodtak össze

Csernus Imre feleségének két gyermeke van az előző házasságából. Borszakértőként dolgozik, a pszichiáter az új szakmája, a borászkodás által ismerte meg. Teljes titokban mondták ki a boldogító igent. Csernus doki nem kívánt nyilatkozni a részletekről.

Csernus Imre most házasodott negyedszerre. Az első feleségét önéletrajzi könyve szerint azért vette el, mert egy egyetemi csoporttársa szerint csak nős emberként válhatott sikeres orvossá, a nász nem is tartott sokáig. A második házassága sem sikerült jól. “Megkéselt. Fogott egy kést, és belém vágta. Kétszer. Indulatos volt, tudod? Én is indulatos voltam, de valójában kölcsönösen váltottuk ki egymásból az agressziót” – mesélte korábban Krizsó Szilviának, aki a történetet a két éve megjelent 10 bizalmas beszélgetés című könyvében írta meg. 2004-ben harmadszor is nősült, elvett egy hat évvel fiatalabb nőt, aki hat év után, Hagyó Miklós egykori főpolgármester-helyettesért hagyta el őt egyik napról a másikra – írja a Blikk

Fotó: facebook.com/Dr-Csernus-Imre-előadásai
Fotó: facebook.com/Dr-Csernus-Imre-előadásai

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top