TV-sztárok

Cumisüveggel a kezében, őszinte videón üzent Liptai Claudia

Liptai Claudia kapta az Év kedvence díjat a Story-gálán, de a kisfia miatt nem tudott ott lenni. Nagyon kedves, őszinte videóban köszönte meg, és a szöveg, amit kiírt mellé a Facebookon, zseniális. Mindenképpen látni kell!

“Ma megkaptam a Story Gálán, Az év kedvence díjat. Nagyon köszönöm, mindenkinek, aki szavazott, mert a nap végén mindig a közönség véleménye, szeretete és támogatása számít csak. Ezen utóbbira és rátok most nagy szükségem is van. A gálán nem voltam jelen, mint ahogyan a képernyőn sem láthattok mostanában. Persze természetes, ha valaki, aki nyilvánosan mutatkozik, szereti a legjobb formájában megmutatni magát, és azt is tudjuk, hogy egy egy röcc a ruhán, vagy néhány plussz kiló napokra elegendő témát biztosít a lapoknak, de képtelen vagyok elhinni, hogy bárki is képes volna arra, hogy azt nyilatkozza a vezető bulvár napilapnak, hogy azért nem térek még vissza, mert még nem vagyok megelégedve a külsőmmel” – írta le őszintén Liptai Claudia véleményét.

E percben van egy sokkal fontosabb indokom. Marcell-nak hívják és 3,5 hónapos. Pankánál engedtem a nyomásnak és a munkahelyi “terelgetésnek” és nagyon korán visszatértem. Soha el nem követem újra ezt a hibát. Annyit és addig leszek itthon a kisfiammal, amíg csak lehetséges. Nem akarok olyan világban élni, ahol nem számít, hogy valakinek kisbabája születik, ahol nem számít a tisztelet, és ahol nincs már semmi érzékenység

 – ezt a mások számára is inspiráló szöveget írta a TV2 műsorvezetője, Liptai Claudia a köszönő videója mellé.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top