TV-sztárok

Első közös kép Sarka Katáról és új párjáról

Néhány elejtett szóból, a munkatársak, barátok megjegyzéseiből már lehetett sejteni, de most itt az első bizonyíték, hogy Sarka Katát ki látogatja esténként.

Bármennyire is drukkoltunk annak, hogy rendbe jöjjön Hajdú Péter és Sarka Kata házassága, végül a válás mellett döntöttek. Ám az, hogy nyáron miért is mentek szét, hogyan jutottak idáig, máig megtartották maguknak. Igaz, vannak árulkodó megjegyzések, Hajdú Péter korábban így fogalmazott: “Az árult el, akiben a leginkább megbíztam. Amikor nyáron arra jöttem haza, hogy üres volt a ház, Kata elköltözött a gyerekekkel, és én egy órát sírtam a gyerekszobában, ő volt az első, akit felhívtam.”

Hogy kiről beszélt, és mivel árulta el, azt a műsorvezető nem akarta elmondani, de rebesgetik egy ideje, hogy Sarka Katának egy régi családi barát udvarol. Ez idáig erről senki nem tudott többet néhány kósza elszólásnál, de a Story magazinban most megjelent az első közös fotó. B. István esténként érkezik, és Katával többször látták őket együtt jönni-menni. Minderről pedig Hajdú Péter elmondta: “Nem lep meg a hír…”

Részletek és fotók a Storyban.

Első közös kép Sarka Katáról és új párjáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top