Első közös kép Sarka Katáról és új párjáról

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Néhány elejtett szóból, a munkatársak, barátok megjegyzéseiből már lehetett sejteni, de most itt az első bizonyíték, hogy Sarka Katát ki látogatja esténként.
2017. 02. 09. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Bármennyire is drukkoltunk annak, hogy rendbe jöjjön Hajdú Péter és Sarka Kata házassága, végül a válás mellett döntöttek. Ám az, hogy nyáron miért is mentek szét, hogyan jutottak idáig, máig megtartották maguknak. Igaz, vannak árulkodó megjegyzések, Hajdú Péter korábban így fogalmazott: „Az árult el, akiben a leginkább megbíztam. Amikor nyáron arra jöttem haza, hogy üres volt a ház, Kata elköltözött a gyerekekkel, és én egy órát sírtam a gyerekszobában, ő volt az első, akit felhívtam.”

Hogy kiről beszélt, és mivel árulta el, azt a műsorvezető nem akarta elmondani, de rebesgetik egy ideje, hogy Sarka Katának egy régi családi barát udvarol. Ez idáig erről senki nem tudott többet néhány kósza elszólásnál, de a Story magazinban most megjelent az első közös fotó. B. István esténként érkezik, és Katával többször látták őket együtt jönni-menni. Minderről pedig Hajdú Péter elmondta: „Nem lep meg a hír...”

Részletek és fotók a Storyban.

Első közös kép Sarka Katáról és új párjáról

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus