TV-sztárok

Nyomozás indult Nótár Mary ügyében

Rendőrségi feljelentés lett az énekesnő és a menedzsmentje közti harcból. Több bűncselekmény gyanúja is fennáll az ügyészség szerint Nótár Mary ügyében.

Nótár Mary néhány hónappal ezelőtt a közösségi oldalon tudatta, hogy elvetélt. A hírre LL Junior meglepően reagált egy élő videó­ban azt állította, hogy Nótár Mary soha nem is volt terhes. Az ügy hátterében az állhatott, hogy az énekesnő és LL Junior menedzsmentje, ahová korábban ő is tartozott, konfliktusba keveredett.

Nótár Mary szintén élő videóban reagált. Arról is beszélt, hogy tavaly ősszel meglátogatta a menedzserét, hogy rendezzék a viszonyukat. “Meséljek még nektek? Hogy hogy megráncigáltatok 9-én? Bezártatok a házba? Beszéljek? Mert beszélni fogok akkor innentől” – mondta, és be is tartotta a szavát, feljelentést tett.  A rendőrség azonban akkor a Bors megkeresésére azt mondta, hogy az esettel kapcsolatban “rendőrségi hatáskörbe tartozó bűncselekmény gyanúja nem merült fel”. Most azonban úgy tűnik, az ügyészség másképp látja.

“Az érdeklődött ügyben a kerületi ügyészség a rendőrség határozatát hatályon kívül helyezte, egyúttal személyi szabadság (megsértése) bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt a nyomozás folytatását rendelte el. A nyomozás lefolytatásával az ügyészség a Budapesti XVII. Kerületi Rendőrkapitányságot bízta meg. Az ügyben nincs gyanúsított” – közölte a lap megkeresésére dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője.

Fogva tarthatták Nótár Maryt, nyomozás indult

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top