TV-sztárok

Lengyel Tamás veszélyes jelenetet forgatott A mi kis falunkban

Amikor egy kamion tart feléd, ösztönösen ugranál, noha Lengyel Tamás most nem az ösztöneire hallgatott. A színész A mi kis falunk forgatásán került ebbe a szituációba.

Múlt héten indult, és nemcsak a kereskedelmi célcsoportban, hanem még a teljes lakosság körében is A mi kis falunk volt a legnézettebb műsor az elmúlt héten, még a vasárnapi ismétlése is kiugróan magas közönségarányt ért el. A fikciós RTL Klub sorozat bemutatója alapján a következő rész is ígéretesnek tűnik. 

Az már a bemutatóból kiderült, hogy egy kamion keveredik a zsákfaluba, és okoz némi izgalmat.

Lengyel Tamás veszélyes jelenetet forgatott A mi kis falunkban

Például a Lengyel Tamás által alakított Gyuri igazi hőssé válik abban a pillanatban, amikor a hatalmas kamion felé hajt.

Lengyel Tamás veszélyes jelenetet forgatott A mi kis falunkban

A falu bikája életét kockáztatva védi imádott verdáját, de szerencséjére a kamion végül nem zúzza le életének főművét. Lengyel Tamást megkérdeztük, hogyan zajlott a veszélyes forgatás.

Lengyel Tamás veszélyes jelenetet forgatott A mi kis falunkban

“A jelenetet pont egy olyan időszakban vettük fel, mikor a színházi próbák miatt rettentően besűrűsödtek a napjaim. Kemény időszak volt, hiszen hajnali 4, fél 5 felé már a sminkben ültünk, és még napfelkelte előtt elpróbáltuk a jelenetet, napfelkelte után pedig már élesben vette a kamera az akciót. 6-7 kameraállásból rögzítették, és bár egy méterre állt meg ellőttem a kamion, a kamerabeállításoknak köszönhetően, sokkal veszélyesebbnek látszik a szituáció, mint amilyen valójában volt. A kamiont egyébként Gulyás Kiss Zoltán kaszkadőr vezette, aki tudja, hogyan kell irányítani egy ilyen monstrumot. A jelenetet pedig az teszi hitelessé, ami a kamionsofőr és Gyuri arcán látszik. A filmezés csodája, hogy egy kidolgozott biztonságos szituáció, hogy lesz a felvételen balesetveszélyesnek látszó” – magyarázta Tamás, aki nem érezte magát veszélyben, noha elég lett volna egy apró baki ahhoz, hogy rosszul süljenek el a dolgok.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top