TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa először az új kapcsolatáról

Ahogy azt Demcsák Zsuzsa korábban már elmondta, a munkán kívül nem nagyon jár el otthonról, így nehezen is ismerkedne új emberekkel. Akivel mostanában együtt látják, az is régi ismerős.

Ahogy a Story magazin megtudta, Demcsák Zsuzsa új párkapcsolata egy ideje már téma a TV2-ben. Mégpedig azért, mert a férfi is ott dolgozik, rendezőként több műsorért is felel. 

Azt a műsorvezető sem tagadja, hogy közel került Gáborhoz, és a magazin megkeresésére is válaszolt, milyen a viszonyuk, de nem nagyon taglalta. “Tudom, hogy a TV2-ben is pletykálnak rólunk” – kezdte Demcsák Zsuzsa, amikor a férfiról kérdezték, és bár néhány részletet még elárult, szűkszavú volt, amikor arról kérdezték, hogy Gábor tényleg több éjszakát töltött már nála.

A kollégák úgy mesélik, Zsuzsa gyerekeire is vigyázott már a férfi, és a munkahelyen is látszik, milyen jó a kapcsolatuk, mivel sokszor félrevonulnak, és olyankor messziről látszanak az érzelmeik. 

Részeltek a Storyban.

Demcsák Zsuzsa először az új kapcsolatáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top