TV-sztárok

Gór Nagy Mária: karácsonykor derült ki, megcsal a férjem

Bíró Ica és Gór Nagy Mária a párkapcsolatról, hűségről és a megcsalásról beszélgettek a Mokkában. Mint kiderült Gór Nagy Máriának igazán rossz tapasztalatai vannak a témában.

Egy nemzetközi társkereső felmérése szerint a 45 év feletti nők csalják meg leginkább a párjukat. Ennek kapcsán vendégeskedett a Mokkában Gór Nagy Mária és Bíró Ica. Abban egyetértettek, hogy kortól függetlenül fontos, hogy meglegyen a kémia a kapcsolatban. Mindketten a monogámiában hisznek és nem tudnák magukat elképzelni egy nyitott kapcsolatban, mint ahogy azt sem, hogy megcsalják a párjukat.

Gór Nagy Mária: karácsonykor derült ki, hogy megcsal a férjem

De mi van, ha fordítva történik a dolog? Mint kiderült Gór Nagy Máriának már volt benne része, egy darabig tűrte, majd véget vetett a kapcsolatnak. Az előző férje karácsonykor közölte vele, hogy már fél éve viszonya van valakivel. “Azt kértem tőle, hogy menjen el, mert nem szeretném, ha az egész további életem a bosszúról szólna” – mesélte a színésznő, és hozzátette azt is, hogy bár szétváltak az útjaik, ma is kiemelkedően jó viszonyt ápol Szurdi Miklóssal.

 A videó forrása: Mokka -Gór nagy Mária a megcsalásról

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top