2017. 08. 18. Ilona

Szűcs Judith lánya: anyu bevállalhatatlanul néz ki

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Kiderült, ki készítette a tangás képet Szűcs Judithról, sőt a 63 éves énekesnő elmondta, hogy azelőtt kevesebb ruha volt rajta.
Írta: | 2017. 02. 07. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Múlt hét pénteken Szűcs Judith tangás thaiföldi fényképe uralta a hazai internetet. Erről beszélünk: 

A 63 éves énekesnőt vendégül látták a Mokkában, ahol hétfőn az alkalmi énekesként is sikeres Pachmann Péter és Demcsák Zsuzsa voltak a műsorvezetők. A téma a thaiföldi nyaralás és kép volt. „Nem is tudtam, hogy ilyen nagy port kavarok fel... hát miért? Hát miért ne?” – kezdte Szűcs Judith joggal, hiszen a tenger partján mégis mit kéne viselnie uszkve 32 fokban? Azzal folytatta, hogy már nem egyszer kérdezték tőle, miért nem készül róla nyaraláson kép. „A lányom egyszer elmondta, hogy azért, mert az anyu bevállalhatatlanul néz ki.” Szűcs szerint azért van ez így, mert ő külföldön nem sminkel, nem törődik a hajával, és nem is nagyon fotózkodik. Ezeket a képeket is a vőlegénye készítette. 

Ez a jegygyűrűm, helló!

Szűcsöt különösebben nem izgatja, hogy az emberek mit kommentelnek egy ilyen fotó alá, akár bántják, akár szeretik. Azt mondja, ha tehetné, leginkább nudista strandra menne, majd kifejtette, hogy a „nagy port kavart fotó” előtt pár perccel vette fel a bikinifelsőt. „Fürdőruha sem volt rajtam felül... aztán felvettem... mondtam is, hogy gyorsan csináljunk egy két fotót.” Szűcs Judith majd hét éve van együtt vőlegényével, de nem számolja a perceket, a hónapokat és az éveket, csak él és örül.

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus