TV-sztárok

Újabb gyerekeket engedélyezett Madonnának a bíróság

Malawi legfelsőbb bírósága zöld utat adott Madonnának, az énekesnő így két újabb gyereket vihet haza.

Egy négyéves malawi ikerpár, Esther és Stella anyukája lehet Madonna, miután az elszegényedett dél-afrikai ország legfelső bírósága jóváhagyta a kérést.

A popsztár korábbi örökbefogadásai feldühítették a helybelieket, akik azzal vádolták a kormányt, hogy lehetővé teszi Madonnának a törvény megkerülését, mivel az tiltja gyermek örökbefogadását országon kívül élőknek.

Madonna újabb gyerekek örökbefogadására kapott engedélyt

Madonna a tárgyalóteremben volt, amikor a bíróság engedélyezte az örökbefogadást – közölte kedden Mlenga Mvula szóvivő, aki hozzátette, hogy a bíróság elrendelte, hogy egy éven belül fel kell mutatni egy környezettanulmányt az otthonáról.

Az 58 éves énekesnő két árvát fogadott örökbe a dél-afrikai országból, egy kisfiút, David Bandát 2006-ban, egy kislányt, Mercy Jamest 2009-ben, emellett van két saját gyermeke, Lourdes és Rocco korábbi kapcsolataiból. 

Madonna a múlt hónapban cáfolta, hogy azért kereste fel Malawit, mert ismét gyermeket akar örökbe fogadni, tartózkodását a dél-afrikai országban végzett alapítványi munkájával magyarázta. Az énekesnő 2006-ban alapította meg a Raising Malawi nevű alapítványt a helyi árvaházak és más gyermeksegítő intézetek támogatására.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top