TV-sztárok

200 kilós a képernyőn, szexi a címlapon a Fatmagül sztárja, Esra Dermancıoğlu

Csak negatív szerepekben láthattuk eddig a török színésznőt, Esra Dermancıoğlut, akinek a neve nálunk nem mond semmit, de azt A szultána és a Fatmagül rajongói is tudják: nélküle más lenne a sorozat.

A Fatmagül című sorozatban a gonosz rokont, Mukaddest alakítja Esra Dermancıoğlu, aki nem lett népszerű az örökös ármánykodásával, sokan még az utcán is beszóltak neki annak idején. 
“Kiabálták, hogy »Verjük meg Mukaddest, verjük szét a fejét«, ilyenek bizony érkeznek, és én mondtam is a stúdióban, hogy félek, tényleg megtámadnak majd. Ők annyit válaszoltak: »Nem, ellenkezőleg, a jó úton jársz. Ezek azt mutatják, hogy tetszik, ahogy játszol, érzelmeket generálsz«” – mesélte a Vogue magazinnak adott interjúban a török sztár. 

200 kilós a képernyőn, szexi a címlapon a Fatmagül sztárja, Esra Dermancıoğlu

Amikor megkapta a szintén nem túl jóindulatú Cennet szerepét A szultána sorozatban, akkor viszont már igazi közönségkedvenc volt, pedig csak néhány év telt el.

Ehhez egyrészt hozzájárult, hogy Esra legjobb barátnője Beren Saat, akivel mind a két sorozatban együtt dolgozott, na meg az is, hogy kiderült: a színésznőnek nagyszerű a humora, kiáll a jó ügyekért, és nem fél tenni azért, ha változtatni kell. 

Megnézem
Összes kép (1)

A most 48 éves sztár tényleg tud küzdeni, a saját története is mutatja. 40 évesen határozott úgy: igenis valóra váltja az álmát, és színésznő lesz. “A népszerűség a baráti körömben inkább keserűséget hozott magával. A környezetem amúgy se hitt bennem soha. Eleinte azzal jöttek: maradj már, negyvenévesen ment el az eszed? Aztán meg hirtelen mindenki elhallgatott. Ha ebben a korban balettozni kezdenék, az furcsa lenne, de azt ma sem tudom felfogni, hogy mi köze a színészetnek az életkorhoz.”

A házassága is ráment arra, hogy megvalósítsa élete álmát, de nem bánja. A lányukat ma is közösen nevelik, nincs bennük harag a másik iránt. “Egy ponton elváltak az útjaink. De én nem szoktam panaszkodni, ha új, más helyzetet hoz az élet. Az ember jobban megérti, hogy mit akar valójában és mit nem.”

200 kilós a képernyőn, szexi a címlapon a Fatmagül sztárja, Esra Dermancıoğlu

Amikor a az egyik legsikeresebb török sorozatról, a Fatmagülről beszél, sosem érzi azt, hogy szerencsétlen, amiért nem a főhős szerepét kapta. 

“Mukaddes karakterének valójában van egy bájos oldala. Egy vicces, gyerekes vonása. Ahogy állandóan csak morog. És én nem láttam benne semmi rosszat, azon kívül, hogy folyton Fatmagült osztja. Van benne valami megragadó. Szexi, nőies, heves. A titkos viszonyokon jár csak az esze. De Mukaddes egy nyílt nő. Pedig a gonoszság egészen más. A gonoszság észrevétlen. És ha titokban van, annál félelmetesebb. Ez a nő kimondja, amit gondol. A gyerekét is nem titokban, hanem nyíltan veri.”

Ráadásul Esra büszke arra, hogy az élet humoros oldalát képes nézni. Szerinte nem is lenne alkalmas főhősnőnek, már csak az alkata miatt sem, pedig a fotózásokon, a magánéletben egészen másképpen fest, mint a tévében.

“Voltak gondjaim a külsőmmel kapcsolatban. De túlléptem rajtuk. Most annyira nyugodt vagyok már a külsőmmel kapcsolatban. Cseppet se érdekel. A sorozatokban 200 kilósnak nézek ki. Mint SpongyaBob.”

200 kilós a képernyőn, szexi a címlapon a Fatmagül sztárja, Esra Dermancıoğlu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top