TV-sztárok

Zalatnay Sarolta végleg szakított férjével

Zalatnay Sarolta óriásit csalódott egykori nagy szerelmében, Márton Csabában, így végleg megakarja vele szakítani a kapcsolatot – írja a Blikk.

Zalatnay Sarolta és volt férje 12 év után úgy tűnt, ismét egymásra találtak. Az énekesnő azonban elárulta: akkorát csalódott nagy szerelmében, Márton Csabában, hogy örökre meg akarja vele szüntetni a kapcsolatot. Az énekesnő a Blikknek elmondta, hogy becsapva érzi magát.

“Gyanakvás nélkül, örömmel fogadtam, hogy újra nyit felénk. Meg is köszönte, hogy amikor felhívott először, nem küldtem el rögtön a francba. Niki már akkor azt kérte tőlem, hogy tartsam nyitva a szemem. Párszor találkoztunk, át is jött hozzám, aztán előállt az MLM-mel. Ezután eltűntem, de ő hívogatott, sms-eket küldött, üzent minden fórumon… hazugnak nevezett a Facebookon. Én sosem bántottam őt, óriási hőfokon égett a szerelmünk, ezer éve nem láttuk egymást, nem gondoltam volna, hogy nekünk haragban kell elválnunk”mondta a börtönt megúszó Zalatnay Sarolta.

Zalatnay Sarolta végleg szakított férjével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top