TV-sztárok

Baby Gabi a szülés után őszintén mesélt az anyaságról

Az énekesnő azt mondja, férjével annyira megszokták már, hogy egyszerre két piciről kell gondoskodniuk, hogy egy gyerek mellett unatkoznának.

“Emlékszem, állandóan kakaós csigát ettem volna a kilenc hónap alatt, de mivel az orvosom szigorú szénhidrátdiétát szabott meg számomra, le kellett mondanom a kedvenc édességemről” – kezdte Baby Gabi a Blikknek adott interjúját, melyben őszintén és sugárzóan boldogan mesélt arról, milyen az élete két, négyhónapos kisfiú édesanyjaként.

Baby Gabi a szülés után őszintén mesélt az anyaságról

A férjemmel gyakran viccelődünk azzal, hogy nekünk egy gyerek unalmas lenne!” – mondja Gabi, aki a diabéteszkúrának köszönhetően a terhessége alatt mindössze 12 kilót szedett fel, most pedig két kilóval könnyebb is, mint a teherbeesése előtt. “Annyira hozzászoktunk az ikrekhez, hogy nem is tudnánk elképzelni, hogy ne két babáról gondoskodjunk” – tette hozzá a büszke anyuka, akinek mindkét gyermeke nyugodt és kiegyensúlyozott.

“Persze nálunk is volt hasfájás, meg most jönnek a fogacskáik, de nem jellemző rájuk a sírás és hogy nyűgösek lennének.” Gabi elárulta azt is, hogy éjszakánként egyszer kel a kicsikhez, hogy megetesse őket.

Olvass még többet Baby Gabiról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top