TV-sztárok

Ezért estek egymásnak a Dumaszínház humoristái

Számos vita, konfliktus alakult ki a Dumaszínház humoristái között. 2013-ban többen végleg otthagyták a színházat. Most az is kiderült, miért ugrottak egymásnak a stand-upos sztárok.

Az igazságot Litkai Gergely, a színház vezetője Veiszer Alinda műsorában árulta el. Elmondta, milyen okok és konfliktusok vezettek ahhoz, hogy 2013-ban Bödőcs Tibor, Lorán Barnabás, Rekop György és Kormos Anett is otthagyta a Dumaszínházat.

Litkai Gergely szerint a gázsik elosztása váltotta ki a humoristák közötti vitákat. Mindenki tudta, mennyit kap a másik, és többen nehezményezték az eltéréseket. Bödőcs Tibor mégsem anyagi okok miatt távozott, a népszerű humorista szabadságát akarta megőrizni azzal, hogy kilépett a csapatból.

Litkai Gergely önmagát is hibáztatja, a problémák ott gyökerezhettek, hogy párhuzamosan dolgozott a Dumaszínháznál és a Comedy Central csatornánál, így nem jutott elég ideje a tagokra. Elmaradtak azok a napi beszélgetések, amelyekre a társulat tagjainak szükségük lett volna. Ha előbb kerülnek elő a problémák, békésen megbeszélhették volna. A direktor azóta már mindenkitől bocsánatot kért – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top