TV-sztárok

A Dal 2017: 19 évesen házasodott Henderson Dávid

Dávid és felesége is 16 éves volt, mikor összejöttek, és már akkor megbeszélték egymással, ha konfliktusuk lesz, azt mindenképpen közösen fogják megoldani.

Henderson Dávid, a Dal 2017 énekese a 2012-es Voice-ban tűnt fel, azóta pedig nem sokat hallatott magáról. Pedig zajlott körülötte az élet: leérettségizett, rövid időre Amerikába költözött, saját dalokat írt, és feleségül vette gyermekkori szerelmét. Azt mondja, bár fiatalon házasodtak, soha nem érezte korainak a dolgot.

“Mostanában a világban az a trendi, hogy ha valami elromlik, akkor nem megjavítjuk, hanem eldobjuk, és veszünk egy újat. Ugyanezt érzem a párkapcsolatok terén is. Mi máshogy akartuk. Bár szerencsére eddig nem nagyon volt komoly konfliktus, de ami adódott, azt meg tudtuk beszélni.”

A Dal 2017: 19 évesen házasodott Henderson Dávid

A Dal versenyzője elmondta azt is, most látta elérkezettnek az időt, hogy újra zenével foglalkozzon. “Magam írom a számaimat, Tóth Dávid barátommal pedig elkészítettük.” A fiatal énekes azt mondja, bár belátja, hogy Amerikában nagyobb karriert lehetne építeni, mégis Magyarországon szeretné megmutatni, mit tud. “Itt születtem, itt nőttem fel, úgyhogy először itt szeretném megmutatni magamat. A többi ráér később.”

Olvass még többet A Dalról az NLCafé oldalán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top