TV-sztárok

Meghalt Tony Rosato, a Mr. Balhé és a Szombat esti frász sztárja

Holtan találtak az otthonában Tony Rosatóra. A színész ügynöke közölte a hírt, és hozzátette, hogy még vizsgálják, mi okozhatta a halálát.

Nálunk sok film mellékszereplőjeként láthattuk Tony Rosatót, többek között a Mr. Balhéban, vagy a Szombat esti frászban, de Kanadában és az Egyesült Államokban a Saturday Night Live műsorban nyújtott alakításáért szerették. 

A színész 62 éves volt, és az elmúlt évek nagyon megviselték. 2005-ben letartóztatták, majd megvádolták, hogy bántalmazta a feleségét. Két évet töltött börtönben az ítéletre várva, amikor az orvosszakértő megállapította, hogy Capgras-szindrómás, vagyis azt képzeli, hogy a rokonát kicserélték egy másolatra, miközben az eredeti is létezik valahol. Később már nemcsak a feleségéről, hanem a lányáról is ugyanezt képzelte Rosato, ezért végül elmegyógyintézeti kezelésre küldték. 2009-ben kiengedték, azóta a nyilvánosságtól visszavonultan élt.

Meghalt Tony Rosato, a Mr. Balhé és a Szombat esti frász sztárja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top