TV-sztárok

Dubaji kép a Miss Universe-győztes Bódizs Veronikáról

Január 30-án Bódizs Veronika képviseli a hazánkat az idei Miss Universe világversenyen, és a szépségkirálynő reméli, hogy jó eredményeket ér el. Ezeket a képeket elnézve te is eldöntheted.

Sokakra igaz a mondás, hogy egy hosszabb út után éppen úgy néznek ki, mint ahogyan az útlevélképük, ez pedig a legritkább esetben bók. Bódizs Veronika azonban olyan, mintha skatulyából húzták volna ki.

Ilyen volt induláskor…

#onmywaytoManila???? #missuniverse #missuniversehungary2016

Bodizs Veronika (@veronikabodizs) által közzétett fénykép,

…és ilyen, amikor Dubajból posztolt. 

#gettingexcited #onmywaytomanila???? #missuniverse

Bodizs Veronika (@veronikabodizs) által közzétett fénykép,

 A Miss Universe Hungary – vagy ahogy itthon emlegetjük még, Vajna Tímea szépségverseny –  győztese az elkövetkezendő hetekben sok alversenyen vesz részt, és nagy elvárásokat támaszt magával szemben. Ahogy már bizonyította, a verseny tényleg mindennél fontosabb neki, a párkapcsolatát is feláldozta érte. “Komoly kapcsolat volt a miénk, másfél évig voltunk együtt. Sajnos többször veszekedtünk, szerintem az tette fel az i-re a pontot, hogy közöltem vele, indulok a Miss Universe Hungaryn. Ő ugyanis kijelentette, nem szeretne médiafelhajtást maga körül, én viszont mondtam, hogy örülnék, ha megismernék a nevem. Azután nem beszéltünk többet, vége lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top