TV-sztárok

Lagzi Lajcsit sokkolta a vádemelés, koncepciós perről beszél

Gyorsan és hirtelen emeltek vádat Lagzi Lajcsi ellen, ami meglepte a zenészt. Ráadásul a gyanúsítottak száma is alaposan megnőtt. Már több mint 10 embert gyanúsítanak.

A Lagzi Lajcsit és a családját sokkolta a vádemelés híre. “A nyomozóhatóság a nyomozást december közepén lezárta, a körülbelül tízezer oldalas nyomozati anyagból pedig alig egy hónap alatt már meg is született a vádirat – mondta a Borsnak dr. Fröhlich Krisztián. – Azt gondoljuk, hogy ez csak úgy történhetett meg ilyen rövid idő alatt, ha már a nyomozás lezárása előtt elkezdték írni. Galambos Lajos továbbra is azt mondja, ártatlan, és koncepciós eljárás folyik ellene” – tette hozzá.

További meglepetés, hogy a bíróság közleménye szerint a gyanúsítottak száma alaposan megnőtt. Míg eleinte csak Lagzi Lajcsit és a feleségét, Boglárkát, valamint az egyik munkatársukat kötötték össze a bűncselekmények elkövetésével, a friss közlemény a zenész mellett már tíz másik elkövetőt említ.  Lagzi Lajcsi ügyvédje azt is elmondta: azt is furcsállják, hogy ilyen hirtelen és épp most ad­ta ki a ha­tóság a közleményét. “Január 8-án Lajcsi be­ment és jelezte az ügyészségnek, hogy külföldre utazik. Szerdán hazajön Dél-Amerikából” – mondta.

Lagzi Lajcsit sokkolta a vádemelés, koncepciós perről beszél

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top