TV-sztárok

Csukott szemmel szív Tolvai Reni

Ömlenek a fotók a thaiföldi nyaralásról. Kállay-Saunders András furcsa frizurával tűnik fel, Tolvai Reni dekoltázst villant, illetve teljes átéléssel csücsörít és szív – ahogy azt a nagykönyvben jegyzik.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András egészen a thaiföldi Phuket szigetéig utazott az erősre sikeredett hazai tél elől, a helyszínen pedig az ottani hőmérsékletnek megfelelően öltöznek. Értsd: fürdőruhában vannak. Ennek köszönhetően Tolvai Reni rendszeresen villantja meg a dekoltázsát, noha rajongóinak a két melle közti sima bőrréteg eddig sem volt ismeretlen. 

❤️

Tolvai Reni???? (@tolvaireni) által közzétett fénykép,

Ezt a ritka és egyedi (fentebbi) beállítást annyira szerette, hogy ismételt, itt (alább) inkább a dekoltázsra és a helyi flórára összpontosított.

Sőt, az egyik kaktuszt annyira, de annyira szerette, hogy külön kattintást szentelt neki.

Magyar haverok is mentek ki, és mivel Phuket nem arról híres, hogy nyugágyban olvasgató nyugdíjasok töltik meg a levegőt, a magyar kontingens mulatott is egyet egy helyi bárban, konkrétan itt. A Sand Barban elég erős partikat rendeznek. 

???????????????????? Budapest in Phuket –> @petroviczroli @bakonyizsolti

Tolvai Reni???? (@tolvaireni) által közzétett fénykép,

Tolvai Reni itt kókuszlevet szív. Átélés, az van. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top