TV-sztárok

Lagzi Lajcsi akár 12 év börtönt is kaphat

Az ügyészség többek között letöltendő börtönbüntetést kért Lagzi Lajcsira, aki jelenleg nincs az országban. Az ügy akár évekig is húzódhat.

Az ügyészség a többek között jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntettével vádolja Lagzi Lajcsit és a feleségét, miután éveken keresztül vettek szabálytalanul áramot, gázt és vizet. A bíróság közleménye szerint a zenész összesen 30 millió forint értékben tulajdonított el áramot, 4,7 millió forint  értékben földgázt, 16 millió forint értékben pedig vezetékes vizet. A zenészt akár 12 év szabadságvesztéssel is büntethetik. Az ügyészség börtönben végrehajtandó szabadságvesztést, közügyektől való eltiltást, és 500.000 forint összegig pénzben kifejezett vagyonelkobzást indítványozott.

Mint kiderült, Lagzi Lajcsi jelenleg nincs az országban. “Ügyfelem jelenleg Dél-Amerikában tartózkodik. Egyedül utazott oda, és szeretném leszögezni, hogy nem az igazságszolgáltatás elől menekül. Továbbra is ártatlannak vallja magát, és boldog, amiért végre egy független és pártatlan intézmény, a bíróság vizsgálja ki az ügyét – mondta a Blikkel a zenész ügyvédje. – Mivel tíz gyanúsított van az ügyben, így akár évekbe is telhet, mire pont kerül a végére. Ügyfelemet addig is megilleti az ártatlanság vélelme, semmilyen korlátozásban nem részesül, utazhat, az országot is elhagyhatja. Galambos úr felkészült a tárgyalásokra, az eljárásra, és várja, hogy napvilágra kerüljön az igazság.”

Lagzi Lajcsi akár 12 év börtönt is kaphat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top