TV-sztárok

Hiába a végrendelet, Klapka György vagyonáért kitörhet a harc

Kétmilliárdnyira becsült vagyon, ingatlanok, ékszerek, drágakövek, páncélszekrényben pihenő aranytömbök, évi 100 miliiót is hozó dióültetvny és jól jövedelmező jogdíjak maradtak Klapka György után.

Klapka György felkészült a végső búcsúra, minden elrendezett, végrendeletben gondoskodott arról, hogyan osszák majd fel a vagyonát.  Ahogy a Story magazinban olvasható, a második házasságából született fia ennek ellenére megtámadhatja a végakaratot. “A törvény szerint a köteles rész minden gyereknek jár, ha csak komoly érdemtelenséget bizonyító súlyos kitagadási ok nincsen. Lehetőség van arra, hogy bármelyik egyenes ági leszármazott harcba szálljon a bíróságon.”

A magazinból rengeteg részlet kiderül arról, hogyan tervezte meg a nemrég elhunyt Klapka György a szerettei jövőjét. Minden apróságra gondolt. Azt nem tudni, hogy a családja mennyire tartja majd magát a végakarathoz, de az biztos: ő békében ment el. Ahogy az özvegye, Marika fogalmazott: “Klapka egész életében elérte, amit akart, megadta neki a sors azt is, hogy úgy menjen el, ahogy tervezte. Lepihent délután, és nem érbredt fel többé.”

További részletek a Storyban.  

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top