TV-sztárok

Családi tragédiája után menekült a humorba Kiss Ádám

Hirtelen hunyt el az édesapja, és ő lett a férfi a családban. Kiss Ádám számára a humor magát a menekülést jelentette, és nincs ezzel másképpen kolléganője, Kormos Anett sem. Anett viszont más miatt lett nevettető.

Kiskorában Fábry Sándor szeretett volna lenni, ma viszont már örül, hogy Kiss Ádám lett belőle. Hazánk egyik közkedvelt humoristája burokban nőtt fel, édesapja váratlan halála után pedig nehezen dolgozta fel, hogy ő lett a férfi a családban. “Óriási fordulat volt az életemben, nagyon sokáig magam alatt voltam. Hónapokba telt, mire elengedtem a miért-korszakomat, amikor állandóan azt kérdeztem, miért is történt velünk mindez, és rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább” – mondta Kiss Lovász Lászlónak a Lakástalkshow című műsorban. 

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt
Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Kiss Ádám később szinte belemenekült a humorba, mert ez volt az egyetlen dolog, ami boldoggá tette. “Arra a fél órára megint egy felszabadult srác lehettem a színpadon, akinek semmi gondja-baja, csak mondja a magáét. Olyan volt, mint a kábítószer” – mondta a humorista, aki amellett, hogy apuka lett, máig nagyon szoros kapcsolatot ápol édesanyjával és nővérével.

Kiss a kolléganőjével, Kormos Anett-tel vendégeskedett a Lakástalkshow-ban. Mint kiderült, Anett nem humorista, hanem fodrász szeretett volna lenni gyerekkorában, de végül ő is egyfajta menekülésként jelentkezett a pályáját elindító tehetségkutatóba. 

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt
Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

“Akkor már négy éve otthon voltam a gyerekeimmel, és nagyon le voltam épülve szellemileg. Eredetileg nem volt arra igényem, hogy kiálljak a színpadra, de annyira ki voltam éhezve bármi másra, hogy elmentem egy tehetségkutatóba” – emlékezett vissza Kormos. Anett azzal ugyan nem ért egyet, hogy ő lenne az egyetlen ismert női humorista az országban, de a férfiak túlsúlyát a szakmában azzal magyarázza, hogy a nőkkel szemben nem elvárás, hogy humorosak legyenek. Róla például írták már azt, hogy a mosolytalansága a védjegye. “Szorongó alkat vagyok, ez színpadon is látszik. Talán azért is, mert nincs annyi előadói eszközöm, mint a férfiaknak” – tette hozzá.

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt
Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

A Lakástalkshow hétfőtől csütörtökig késő este látható a VIASAT3-on. Kormos és Kiss a mai (csütörtöki) adásban látható.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top