TV-sztárok

Egymásnak feszült Havas Henrik és Gesztesi Károly

Havas Henrik furcsa gondolatokat fűzött Gesztesi Károly legújabb balhéjához. Gesztesi Károly pedig reagált, méghozzá nem is akárhogyan.

Tele van a sajtó Gesztesi Károly ittas vezetésével és újrakezdésével. Az ügyre Havas Henrik is reagált. “Nem kellett volna sem nősülni, sem inni” – állapította meg, na de nem ilyen szimpla módon. 

“2000 környékén, amikor az egész ország a Heti Hetest nézte, akkor egy cég felajánlotta, hogy bizonyos ideig ad nekem egy Ferrarit – csak úgy. Pontosabban nem csak úgy, hanem hogy azzal járjam a várost, az országot, fellendítve ezzel a cég forgalmát. És akkor én nem kértem a Ferrarit. Azt mondtam, nem illik hozzám. Az igaz, hogy sztárnak sztár vagyok, de amire igazán büszke vagyok, az a szerénységem! Úgy éreztem, hogy nekem egyszerűen nem állna jól egy Ferrari.
Na mármost, a Gesztesi Karcsi elvette feleségül Liptai Claudiát. Így utólag már nem sértődhet meg azon, ha azt mondom, hogy ez nem volt jó ötlet. Mert mi lett volna, ha beleélem magam abba a Ferrariba, és egyszer csak elveszik?
Bánatomban alkoholmámorba menekültem volna, és lehet, hogy én is tökrészegen szétgázoltam volna egy rideg járdaszegélyt. Szegény Karcsi! A pohár után nyúlt. Nem kellett volna se nősülni, se inni” – írta a Facebookon.

Gesztesi Károly nem hagyta szó nélkül mindezt. “Még akkoriban, amikor Havas Claudia partnere volt a televízióban, nagyon odavolt a feleségemért. Nem is titkolta, sokszor hallottam, miket mond neki, láttam, milyen üzenetekkel bombázza… gondolom, nem akart elválni, egyszerűen az érzelmeit nem tudta kontrollálni többé. Mint Claudia volt férje, azt kérem Havastól, hogy mindig legyen ilyen bátor, mint akkor volt. Meg merte tenni, hogy szerelmet vall egy nőnek, akinek egy 110 kilós, küzdősportokban jártas ura van – vagyis én. Azt üzenem Havasnak, vegye tudomásul, neki sem jött össze Claudia, nekem sem jött végül össze, viszont mindent vitt a cukrász Pataki” üzent Gesztesi Károly, aki szerint Havassal végül is “sorstársak” lettek, mint mondja, ők már csak a pálya széléről nézhetik a győztest. “Mi vagyunk a sorfal. Viszont büsz­ke vagyok rá, hogy ezt a csapatot képviselem, vagyis, hogy volt idő, amikor az enyém volt ez a Ferrari nő”  mondta a színész a Borsnak.

Egymásnak feszült Havas Henrik és Gesztesi Károly

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top