TV-sztárok

Hajdú Péter édesanyja a válásról: csak sárdobálás ne legyen

Nyár óta igyekezett megtalálni a legjobb megoldást Hajdú Péter és Sarka Kata, végül a válás mellett döntöttek. A nehéz időszakban a műsorvezető legfőbb támasza az édesanyja, Zsuzsanna.

 Ahogy a Story magazinnak is elmondta az asszony, ő elsősorban az unokái és a fia érdekét nézi: “Igyekszem nem belefolyni Péter és Kata közötti konfliktusba.” A diplomatikus megfogalmazáshoz még hozzátette: csak sárdobálás ne legyen. 

Bár a nyilvánosság csak múlt héten értesült arról, hogy Hajdú Péter végül elindította a válópert, a döntés már korábban meghozhatta a műsorvezető. Ahogy akkor is elmondta, szeretne békésen megállapodni Sarka Katával, de egyszerűen lépnie kellett valakinek. 

 “Úgy érzem, hogy ebben a csiki-csuki helyzetben egyikünk sem boldog, valakinek lépnie kellett, hogy ennek az egésznek véget vessen. Léptem. Ezzel a kérdést lezárom, nem szeretnék semmilyen sárdobálást. Nem akarom, hogy a gyermekeink sérüljenek.” 

A Storyban Hajdú Péter édesanyja is elmondja, hogyan látja a helyzetet.

Hajdú Péter édesanyja a válásról: Csak sárdobálás ne legyen

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top