TV-sztárok

Az intenzíven kezelik a V’Moto-Rock zenészét, Lerch Istvánt

Váratlanul lebetegedett a V’Moto-Rock zenésze. A 63 éves Lerch Istvánt kórházban, az intenzív osztályon kezelik. Csak a közeli hozzátartózói látogathatják.

“Le­gyenek türelemmel, nincs jól, most nem szabad zavarni” – mondta a Borsnak Lerch István egyik barátja, de többet nem árult el. A lap megtudta, hogy a V’Moto-Rock zenésze kórházba került. “Az erős hidegfront viselhette meg a szervezetét, ezért hétvégén súlyos állapotban került kórházba. Azóta intenzív osztályon ápolják, csak a közvetlen család látogathatja” – árulta el egy neve elhallgatását kérő szakember.

Az intenzíven kezelik a V’Moto-Rock zenészét, Lerch Istvánt

Az Erkel-díjas zeneszerzőnek felejthetetlen slágereket köszönhetünk, sok olyan ikonikus dalt, mint a V’Moto-Rock együttestől a Jégszív, a Várj, míg felkel majd a nap, a Tűzvarázsló vagy az An­gyallány, Charlie-tól a Jég dupla whiskyvel vagy a Mindenki valakié. Lerch Istvánnak közel három­száz­ötven zseniális szerzeménye van.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top