TV-sztárok

Lajsz András: Próbáltam közeledni

Macikázott, nyomta, hogy szeretlek, de nem jött össze a műsor. Lajsz András bevallotta, hogy próbálkozott, de kikosarazta a hölgy.

Tegnap mi is megírtuk, sanszos, hogy Lajsz András szeretőt tart, az pedig nyilvánvaló volt, hogy a bármixer neje által kirobbantott botrány tovább dagad majd. Tessék, tovább dagadt. Lajsz ma a Borsnak magyarázkodott, miután a lap megszellőztette, hogy Lajsz egy 25 éves lánnyal olyan üzeneteket vált, melyben őt “Macikám”-nak hívja, illetve közli, hogy “szeretlek”, és a többi. 

Lajsz a napilapnak próbálta elmondani, hogy közte, és az említett hölgy közt nincsen viszony. Így: “Higgyék el nekem, nincs viszonyom az érintett lánnyal. Bevallanám, ha úgy lenne, hisz a feleségemmel már régen megromlott a kapcsolatom. Ennek ellenére tisztelem őt, bár ezt a tettét, hogy nyilvánosságra hozta a levelezést, nem értem. Két szívműtét között elküldött otthonról, nem volt mellettem, és bántja az, hogy ez a fiatal lány segített nekem. Zsuzsa nagyon féltékeny természet, és sajnos sokan adták is alá a lovat, alaptalanul, noha huszonöt év házasságba, ahol gondok is vannak, sok minden beleférne.”

Macikám, szeretlek
Macikám, szeretlek

Lajsz András vallomása itt nem áll meg, így folytatja: “Valóban többször voltam a lány lakásán beszélgetni, de testi kapcsolatunk nincs egymással. Férfi vagyok, azt bevallom, próbáltam közeledni, ám mindig elutasított, én ezt tiszteletben tartottam, és barátok vagyunk. Ő egy tisztességes lány. A kirobbant botrány miatt pedig jelenleg szóba sem áll velem. Egyébként én mindenkit macikázok, szavam járása a szeretlek, és ha már másodszor látok valakit, azt megpuszilom.” Csók: 

Update: Lajsz a Mokkában is mondja a frankót: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top