TV-sztárok

Átkutatták Klapka György zálogházát

Klapka György zálogházát egyelőre a lánya vezeti tovább, aki fiatal kora ellenére jól boldogul. Az üzlet nyitása után a bankfelügyelet is megérkezett egy razziára.

Mint tegnap megírtuk tovább üzemel Klapka György zálogháza. Egyelőre az Aranyember legkisebb gyermeke, a 27 éves Sandy viszi tovább, aki otthonosan mozog az üzletet érintő ügyekben. Hétfőn már ki is nyitott a zálogház, ahova a vevőkön kívül hamar megérkezett a bankfelügyelet is. A Magyar Nemzeti Bank pénzügyi ágazatot felügyelő szerve azért szállt ki a zálogházba, hogy meggyőződjenek arról, hogy Klapka György múlt szerdai halála ellenére is rendben mennek a dolgok.

“Amikor meghalt apu, telefonáltunk a Magyar Nemzeti Bankba, jeleztük is, hogy ha gondolják, jöjjenek ki, ellenőrizzenek minket, de nemet mondtak. Aztán ma megjelentek, de ez érthető is, hiszen sokan megijedtek, hogy bezárunk. De egy zálogház nem zárhat csak úgy be, hiszen itt nem a mi tulajdonaink vannak!” – mondta el a Blikknek Sandy, aki még nem tudja, hogyan tovább: “Nem tudom, mi lesz, még gyászolni sem volt időnk. Tudjuk, hogy van egy végrendelet, de azt nem, hogy mi van benne. Nem tudom, apu mit szeretne, hogy ki folytassa, folytassuk-e egyáltalán.”

 Átkutatták Klapka György zálogházát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top