TV-sztárok

Jollyt szíven szúrta, ami Kis Grófóval történt

A világnak tényleg nagy szüksége lenne már a békére. Szerencsére egy év után Kis Grófo és Jolly szívébe is béke költözött, pedig ők ketten egy éven keresztül nem álltak közösen színpadra, mert Jolly úgy érezte, hogy "tüske volt a szívében". A mulatós világ legújabb drámája következik.

Jolly a Mokka vendége volt, ahová azért hívták meg, hogy Demcsák Zsuzsának és Pachmann Péternek is elmesélje: egy év után újra közösen lépett színpadra Kis Grófóval. A reggeli hidegben a két műsorvezetőt az is érdekelte, hogy ez a két áldott jó ember mégis min veszett össze, ami miatt EGY ÉVIG nem daloltak közösen.

“Nem is volt összeveszés, csak nem adtuk elő együtt a közös dalunkat” – kezdett bele a drámába Jolly, majd hamar kiderült, hogy azért volt itt konfliktus, pedig ő aztán kerüli az ilyen szituációkat. “Külső emberek próbáltak minket összeveszíteni… És Londonban is volt egy fellépés, ahol nem adta elő velem ezt a dalt.

Nekem ez NAGYON FÁJT, belül olyan kellemetlen volt. Tüske volt a szívemben!

Akkor azt mondtam neki, hogy soha többet nem akarom énekelni vele ezt a dalt – folytatta Jolly, de mielőtt bárki a szívgyógyszer után nyúlna, eláruljuk, hogy megtört a jég! – Egy reklámfelvételen találkoztam Lajcsival, Grófóval, beszélgettünk, majd elmentünk ebédelni, és kibeszéltünk mindent” – tudatta a nagyközönséggel Jolly, aki az Arénában több ezer ember előtt már Grófóval együtt dalolta a slágerüket.

“Hatalmas buli volt, ott volt a mulatós zene krémje, mi pedig akusztikus live-ban előadtuk a no roxa ájt.”

Akárcsak Demcsák és Pachmann, mi is nagyon várjuk a folytatást.

Jolly-t szíven szúrta, ami Kis Grófoval történt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top