Gesztesi Károly új életet kezd: vége a hazugságnak

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az elmúlt hetekben nagyon feszült volt Gesztesi Károly, de most már őszintén tudott nevetni. Ahogy mondta, lezárult egy korszak az életében, és tanult a hibáiból.
2017. 01. 10. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„Azért tűnök jobb kedvűnek, mert rettenetes nyomás volt rajtam, és hogy kimondták az ítéletet, itt most vége lett egy korszaknak. Most már csak előre nézek” – magyarázta Gesztesi Károly, akit ittas vezetésért elítélt a bíróság.

Gesztesi Károly új életet kezd: Vége lett egy korszaknak

Ahogy a színész fogalmazott, az a két hónap, ameddig az ítélet megszületett, borzasztó volt neki, rengeteg álmatlan éjszakája volt, állandó lelkiismeret-furdalás gyötörte. Szeretné mindezt maga mögött hagyni, és új életet kezd. Ennek a része az is, hogy Gesztesi megfogadta, nem iszik, és erre a Mokkában Pachmann Péter is rákérdezett: hogy is áll most ezzel a sztár?

Gesztesi Károly új életet kezd: Vége lett egy korszaknak

„Augusztus eleje óta készülök egy nagy filmre, amiben én leszek a főszereplő, és rengeteg kaszkadőrjelenettel, bunyóval jár, ezért minden nap 3-4 órát kell edzenem. Most mosakodhatnék, de augusztus óta nem ittam, azt az egy estét kivéve és november 6 óta szintén nem ittam. Hazudni lehetne bármit, de szerintem felesleges.”

Gesztesi hozzátette, annyira idősnek tartja magát, hogy nem bír és nem is akar hazugságban élni, bár nem volt mindig ilyen. „Azóta jól alszom, napi 8 órákat” – tette hozzá Gesztesi Károly

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus