TV-sztárok

Fényűző dekoltázst domborít Vajna Tímea

Január 8-án osztották ki a Golden Globe-díjakat, az átadóról pedig nem hiányozhatott a Vajna házaspár. Vajna Tímea a ruhájával (mi mással?) próbálta felhívni magára a figyelmet.

Kijelenthetjük: Vajna Tímeánál nincs magamutogatóbb kormánybiztos-felesége Magyarországnak. Az üzletasszonyként is aposztrofált celebritás úgy jár külföldre, mint más a sarki presszóba, egy laza, ünnepek utáni, maldív-szigeteki pucsítás után már megint Los Angelest vette célba, de most vele tartott férje, az eredetileg hollywoodi producerként hírnevet és vagyont szerző Andy Vajna is. Az útról való bejelentkezésből remek coubot készített a 444.

Na most. A báli szezon az báli szezon, egy rendes lány pedig kiöltözik, ha hivatalosnak ítéltetett végigvonulni a vörös szőnyegen. A vörös szőnyeghez megfelelő ruha dukál, Vajna Tímeára pedig sok mindent lehet mondani, de hogy ne adná meg a módját a Golden Globe-nak, azt nem.  Ebbe a dresszbe préselte bele magát: 

@goldenglobes #goldenglobes

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Ilyen, könnyednek tűnő mozdulatokkal forgott benne. Megjegyzendő: Vajna Tímea az a fajta híresség, aki az arcát még Los Angelesben is napszemüveg mögé rejti. 

@goldenglobes #goldenglobes

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

A ruha így emelte ki Tímea dekoltázsát.

I love the details of the dress @lanvinofficial #lanvin @goldenglobes #goldenglobes

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Egyéb:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top