TV-sztárok

Veri a konkurenciát az RTL Klub

A teljes lakosság körét tekintve az RTL Klub Híradójának január 8-ai adása volt a legnézettebb műsor 2017 első hetében. A csatorna a hét többi napján is kiemelkedő eredményt ért el a nézettségi versenyben, ugyanis a Nielsen 18–49 éves korosztályra szűkített közönségmérése szerint a top 50-es lista első 11 helyén kizárólag az RTL Klub műsorai szerepeltek.

Remekül kezdte a 2017-es évet az RTL Klub Híradója: január 8-ai adása ugyanis 23,6 százalékos nézettséget ért el a 18–49-es korosztály körében, amellyel a legnézettebb műsor lett az első héten. Ráadásul nemcsak a kereskedelmi célcsoportban, hanem a teljes lakosság körében is az RTL Klub Híradójának január 8-i adása volt a legnépszerűbb: több mint 1 millió ember követte nyomon a piacvezető kereskedelmi csatorna vasárnapi híreit. A TV2 Tények című hírműsorának ugyancsak vasárnap esti adása a nézettségi top 50-es listán csupán a 30. helyezést érte el a 18–49 éves korosztályban.

Veri a konkurenciát az RTL Klub

Közvetlenül a Híradó után az RTL Klub saját gyártású napi sorozatai, a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest voltak a legnézettebbek az év első hetében, a 18–49 évesek körében. A Barátok közt 17,8 százalékos átlagos közönségaránnyal a top 50-es lista második, negyedik, hetedik, tizennegyedik és tizennyolcadik helyét szerezte meg. Az Éjjel-Nappal Budapest elmúlt heti részei is kivétel nélkül felkerültek a legnézettebb műsorok közé, amit 18,6 százalékos átlagos közönségaránnyal értek el a kereskedelmi célcsoportban.

Az RTL Klub saját gyártású sorozatának, a Válótársaknak töretlen a népszerűsége, hiszen 18 százalékos közönségaránnyal a kilencedik legnézettebb műsor volt a 18–49 éves korosztály körében az év első hetében.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top