TV-sztárok

Liptai Claudia megmutatta a fiát: na ugye, hogy van feje!

10 hetes Liptai Claudia kisfia, és közös képet készített vele a műsorvezető. Igen, ezúttal nemcsak a gyerek kezét vagy lábát látjuk, de azt is megnézhetjük, milyen nagy baba már Marcell.

Ahogy azt Liptai Claudiától vártuk, humorosan közelíti meg a fia iránti hatalmas érdeklődést. Érthető a dilemmája, hogy szíve szerint dicsekedne a gyerekével, de óvja is a világtól Marcellt. Ennek sajátos egyvelegeként láttuk már a baba kezét, lábát, és a Story magazinban Liptai és Pataki első közös családi képét a kicsivel, de most itt van Marcell teljes valójában. 

“Na ugye, hogy van feje” – megjegyzéssel egy közös képet posztolt műsorvezető, ezzel utalt Liptai egy korábbi vicces megjegyzésre. Íme:

Annyi azért ebből a posztból is kiderült a kicsiről, hogy: 

1. tényleg van feje.

2. nagyot nőtt az első egész alakos képe óta,

3. ma van Marcell névnapja.

4. 10 hetes.

Akad a sztárvilágban arra is példa, hogy valaki csak akkor mutatja meg az első képet a gyerekéről, amikor a kicsi már kétéves, szóval még nincs semmi veszve. Most legalább a profilját látjuk Marcellnek, és a lájkok számát elnézve, már ezzel is elégedett a nagyközönség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top