TV-sztárok

Fejős Éva elárulta születendő gyermeke nevét

A 2017-es év első sztárbabái közt születik meg Fejős Éva lánya, akiről most azt is elmondta az írónő, hogy milyen nevet szánnak neki.

Három hét múlva születik meg Fejős Éva első gyermeke. Az írónő már nagyon várja a találkozást, de élvezi a terhességet, elmondása szerint viszont hiányzik neki, hogy reggel nem pattanhat egyből a futógépre. Hétfőn Fejős a FEM3Café vendége volt, ahol Berki Krisztián azt magyarázta neki, hogy az első másfél év nehéz lesz a gyerekkel, Fejős viszont azzal kontrázott, hogy ő már a nyaralást tervezgeti, és barátnői egyébként is azt mondták neki, hogy gyerek mellett a munkára (írás) is lesz ideje. 

Az adásban Fejős azt is elárulta, hogy kislánya a Linda Zsófia nevet kapja, mivel anyja már jó ideje Zsófinak hívja a gyermeket, a párja viszont nem akarta, hogy szimplán csak Zsófi legyen.

Fejős Éva 49 évesen vállalja első gyermekét, és azt üzeni a nőknek, hogy ne halogassák a gyerekvállalást. Hozzáteszi, ő úgy véli, hogy mindennel fáziskésésben van, Berki viszont ezzel nem ért egyet. Egyéb részletek a videóban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top