TV-sztárok

Borzasztó volt Bereczki Zoltánék előadása – kiakadtak a nézők a Sztárban sztár + 1 kicsire

Valószínűleg álmukban sem gondolták a szerkesztők, hogy éppen a Minyonok miatt buknak ki a nézők. Bereczki Zoltán és Berki Artúr beleadtak mindent, de sokaknak ez is kevés volt.

Egy szórakoztató műsorban katasztrofálisnak titulálni egy produkciót azért, mert CSAK szórakoztató, elég abszurd, de most ez történt, és elindult az adok-kapok a közösségi oldalon. Talán azért alakult így, mert túl nagy volt az elvárás, hiszen Bereczki Zoltán és Berki Artúr voltak már a Sztárban sztár + 1 kicsi heti győztesei, most viszont valóban nehéz volt értékelni az éneküket. 

A Minyonok szereplőiként álltak a színpadra, és halandzsáztak, táncoltak, és bár ez kívülről nem tűnt nagy bravúrnak, később kiderült: technikailag azért kihívást jelentett. 

Borzasztó volt Bereczki Zoltánék előadása - kiakadtak a nézők a Sztárban sztár+1 kicsire

“Ez egy szintetizátoreffekt, ami egy időben azzal, amikor mi énekelünk, rákerült, és ez rákerül a hangsávunkra. Egy icipici késéssel megy ki a tévébe. Ezért nehéz dolgunk volt, mert kicsit elé kellett énekelni a dalnak, viszont mi a saját hangunkat csak az éneklés után hallottunk némi csúszással. Iszonyú agymunka, nagyon nagy koncentrációt igényel” – magyarázta Bereczki.

Borzasztó volt Bereczki Zoltánék előadása - kiakadtak a nézők a Sztárban sztár+1 kicsire

Arról nem is beszélve, hogy egy szaunában énekeltek, és hogy Berki Artúr klausztrofóbiás, de ugye ezek csak extra információk, a lényeg mégis csak az, amit láttunk. Hogy egy Minyon-előadáson miért akadtak ki a Sztárban sztár + 1 kicsi rajongói, az nem teljesen világos. Színvonaltalannak, katasztrofálisnak, borzasztónak minősítették, sőt “rangon alulinak”, mondván, Bereczki ennél többre hivatott. Néhányan meglátták azonban az egészben a humort, ahogy annak idején a Kacsatáncban, és elindult a szóváltás.

Neked mi a véleményed? Nézd meg az előadást, és szavazz, mit gondolsz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top