TV-sztárok

Csak hitegették Azurák Csabát a TV2-nél?

Úgy volt, hogy januárban végre elindulhat Azurák Csaba 2016 őszére beígért műsora a TV2-n. Bár szerepel is a műsorújságban, lehet, hogy mégis tovább csúszik.

Azurák Csaba karrierjét egyik pillanatról a másikra törték derékba, amikor tavaly februárban eltávolították a hírigazgatói pozícióból, majd utóda menesztette a Tényekből is. A TV2 mindezt akkor úgy kommunikálta, hogy cserébe kap majd egy saját politikai háttérműsort.

A Bors azonban úgy tudja, hogy hiába szerepel az 1/1 című egyórás műsor  a tévéújságokban, egyelőre nem kerül adásba. Holott az őszi műsorstruktúra bevezetésére ígérték, majd az időpontot januárra módosították. “Úgy hírlik, Azurák beígért műsora nem indul el januárban, ahogyan az új Mokka-műsorvezetők sem ülnek a székükbe, amíg el nem készülnek az új díszletek, amelyeknek már ősszel készen kellett volna lenniük” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy.

A lap hiába próbált érdeklődni a műsorról a TV2 hírigazgatóságánál, nem kaptak választ.

Csak hitegették Azurák Csabát a TV2-nél?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top