TV-sztárok

Miss World: 3. lett Gelencsér Tímea a tehetségkutatóban

Csalódottan számolt be Gelencsér Tímea a közösségi oldalán arról, hogy a talajtorna- és akrobatikus show-táncelemekből álló koreográfiájával csupán a 3. helyen végzett. A nézők szavazata döntött, az első helyet a mongol szépségkirálynő szerezte meg.

A júliusban megválasztott magyar szépségkirálynő, Gelencsér Tímea a 3. helyen végzett a Miss World világverseny “Talent”, azaz tehetségkutató fordulójában, Washingtonban.

A magyar szépségkirálynő koreográfiája talajtorna és akrobatikus show-tánc elemeire épült, produkciójával az első tíz helyezett közé került. A nézők szavazata alapján végül a 3. helyen végzett, az első helyet Miss Mongólia szerezte meg.

 

Itt megnézheted Gelencsér Tímea produkcióját:

Gelencsér Tímea a Miss World világverseny tehetségkutatójának más fordulóin is kiválóan teljesített: a sportversenyen csapatában a legjobb 8 közé került, jótékonysági kisfilmjét beválasztották a legjobb 25-be, és helyet kapott a között a néhány lány között, akik elmehettek az MGM megnyitójára, ahol majd a versenyt tartják.

 A Miss World döntője vasárnap magyar idő szerint este 8 órakor kezdődik, és online követhető. 

A Miss Worldön a magyar indulók közül eddig Kulcsár Edina érte el a legelőkelőbb helyezést, ő 2014-ben második lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top