TV-sztárok

Nótár Mary ügye tovább bonyolódik

A Bors információi szerint Nótár Marynek bizonyítania kell, hogy babát várt. Az énekesnő bizarr per elé néz, mivel volt menedzserét, Lakatos Róbertet okolja azért, hogy a megfeszített munkatempó miatt vetélt el.

Nótár Mary nem mindennapi helyzetbe került. Mivel az énekesnő nyilvánosan kijelentette, hogy egykori menedzserét okolja a vetélés miatt, így Lakatos Róbert a bírósághoz fordul – írja a Bors.

“Határozottan kijelentem, hogy Nótár Mary soha nem volt terhes. Már nyáron kijelentette, hogy ha kiállok és elmondom az igazat, rám fogja majd a vetélést. Most beigazolódott, betartotta a szavát. Ő maga csinált közügyet a terhességéből, végighaknizta a magyar sajtót. Miután minket is ócsárolni kezdett, ezt már nem hagyhatjuk szó nélkül. Határozottan visszautasítom a vádakat! Különösen azt, hogy miattam vetélt el. Felszólítom őt, vagy a terhességéről, vagy a vetéléséről mutasson hiteles dokumentumokat. A bíróságon ugyanerre fogjuk majd kérni” – mondta Lakatos Róbert. Nótár Mary nem reagált a vádakra!

Nótár Marynek bizonyítania kell, hogy állapotos volt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top