TV-sztárok

Ezért hagyja ott a Tényeket Pachmann Péter

Pachmann Péter élete talán legnehezebb döntését hozta meg novemberben, otthagyja a Tényeket. Elárulta, mi áll a háttérben, miért int búcsút a híradózásnak.

20 év után Pachmann Péter otthagyja a Tényeket. A Blikknek elárulta, hogy mi, vagyis inkább, hogy ki áll a döntése hátterében. “Kétgyermekes édesapa vagyok, a kislányom most lép abba a korba, amikor kitárul előtte a világ. Tavaly volt egy nagyon fontos pillanat az életében, amiről lemaradtam, mivel szentestén is dolgoztam. Az a perc, amikor életében először lát karácsonyfát. Mély nyomot hagyott bennem, ezért hosszas megfontolás után november elején írtam egy levelet a feletteseimnek, amiben kértem a munkabeosztásom átgondolását” – mondta a lapnak Pachmann Péter, aki állítja, felmondásának semmi köze azokhoz a pletykákhoz, miszerint nem tud azonosulni a híradó új szellemiségével.

Pachmann Péter a feletteseivel egyeztetve abban állapodtak meg, hogy a Tényektől januárban elköszön, és újult erővel, új partnerrel a jövőben is a Mokka műsorvezetőjeként dolgozik tovább. A helyét Szebeni István veszi majd át a Tényekben.

Ezért hagyja ott a Tényeket Pachmann Péter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top