TV-sztárok

Miss World: történelmet írhat Gelencsér Tímea

A magyar szépségkirálynő, Gelencsér Tímea kiváló helyezéseket ér el a Miss World világverseny különböző fordulóin, amivel egyre nőnek az esélyei akár a végső győzelemre is.

A talajtorna és az akrobatikus show-tánc elemeiből álló koreográfiát mutatott be Gelencsér Tímea a Miss World világverseny Talent fordulóján, amivel az első tíz helyezett közé került.

“A siker a helyszínen is hatalmas volt, és az összes ezzel foglalkozó portál őt hozta ki első helyezettnek, de a produkcióra a világhálón itthonról is lehet szavazni” – mondta Sarka Kata, a Miss World Hungary jogtulajdonosa a Borsnak.

“Szerencsére a Miss World verseny egyre inkább abba az irányba megy, hogy nem elsősorban külsőségekre figyelnek, hanem arra, hogy a királynők szépségének legyen valamilyen célja. Nem a legszebb nyer. Az kell, hogy valami motiválja őket, hogy legyen bennük valami plusz” – mesélte korábban Sarka Kata, amikor Gelencsér Tímea esélyeiről beszéltünk vele

Aki szeretne szavazni a magyar szépségkirálynő produkciójára, így teheti meg:

Gelencsér Tímea a verseny más fordulóin is kiválóan teljesített: a sportversenyen csapatában a legjobb 8 közé került, jótékonysági kisfilmjét beválasztották a legjobb 25-be, és helyet kapott a között a néhány lány között, akik elmehettek az MGM megnyitójára, ahol majd a versenyt tartják.

A különböző fordulókon elért helyezések nagyban befolyásolják a világverseny végeredményét is, így Gelencsér Tímeának egyre nagyobb esélye van arra, hogy történelmet írjon. A Miss Worldön a magyar indulók közül eddig Kulcsár Edina érte el a legelőkelőbb helyezést, aki 2014-ben második lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top