TV-sztárok

38 évvel fiatalabb nőt vett el Dózsa László

A 74 éves Dózsa László egy évvel ezelőtt ismerte meg a 36 éves Gabriellát, akivel, ha úgy alakul, akár gyereket is vállalnának. A színész-rendező ugyanis állítja, nagyon jó formában van a kora ellenére.

Feleségül vette 38 évvel fiatalabb kedvesét Dózsa László – számolt be a lokal.hu. A színész-rendező egy évvel ezelőtt ismerte meg kedvesét, Gabriellát. Épp mindketten az Operába vettek jegyet, és amíg sorban álltak, Dózsa leszólította a hölgyet, és megkérdezte, nincs-e kedve vele megnézni egy operafilmet. 

“Jóérzésű ember, aki nagy szenvedéllyel végzi a munkáját, remek kineziológus. Van két édes kislánya, akik előcsalogatták belőlem az apai érzéseket. (…) Ha úgy alakulna, nem zárkóznék el attól, hogy közös gyerekünk legyen. Nagyon jó formában vagyok a korom ellenére” – magyarázta Dózsa, akinek Mécs Károly Kossuth-díjas színművész volt az esküvői tanúja.

38 évvel fiatalabb nőt vett el Dózsa László

“Egy 36 éves nőnek természetesen vannak igényei, de azt gondolom, semmilyen szinten nem lehet rám panasz. Boldogok vagyunk” – jelentette ki a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top