TV-sztárok

Stohl András először és utoljára a válásról

Alig egy napja derült ki, hogy Stohl András és Nagy Anikó, Ancsika kapcsolata véget ért. Máris új szerelemről és újrakezdésről beszéltek, most először maga a színész mondja el a történetet.

Teszi mindezt azért., mert nem akarja, hogy szappanoperává duzzadjon a magánéleti válsága. A BEST magazinnak Stohl András részletesen mesélt arról, mi is történt, és hogyan élték meg az elmúlt egy évet. 

“Elfáradt a kapcsolatunk, mindkettőnknek úgy jobb, ha külön utakon folytatjuk” – kezdte a színész, aki most az egyszer és utoljára akar arról beszélni, hogyan küzdöttek a kapcsolatukért Ancsikával  ahogyan Stohl a két kisgyereke anyját nevezi –, és azt sem tagadja, szakemberek segítségét is kérték. 

“Elköltöztem, de egy család maradunk, csak nem megy tovább együtt.”

A BEST magazin cikkében tényleg minden részletre kitért Stohl, mint az új kapcsolata, a gyerekekkel való viszonya és az, hogyan működnek most Franciska és Andris szüleiként a költözés óta.

Stohl András először és utoljára a válásról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top