TV-sztárok

Nézd meg, ilyen nagy Bárdosi Ildi gömbölyödő pocakja

Évzáró partit tartottak a Micsoda nők! műsor szereplő. A nyolctagú állandó stábba tartozik Bárdosi Ildi is, aki gömbölyödő pocakkal csatlakozott Várkonyi Andrea műsorának többi szereplőjéhez.

Várkonyi Andrea és állandó beszélgetőtársai (Bárdosi Ildi, Doszpot Evelin, Pirner Alma és Szandi is ) összegezték az elmúlt évet, a közös munkát, miközben Alessandro séf vezetésével ínycsiklandó olasz desszerteket készítettek.

Fotó: Fem3/Micsoda nők!
Fotó: Fem3/Micsoda nők!

Az eseményen a második gyermekével várandós Bárdosi Ildi is részt vett. Az olimpikon felesége korábban a műsorban jelentette be, hogy második gyermekével várandós. “Sanyikával nagyon rosszul voltam a terhesség alatt, bízom benne, hogy most jobb lesz” – mesélt állapotáról Bárdosi Ildi, akinek fia két és féléves lesz, amikor megszületik a kistesója. A baba nemét egyelőre nem tudják. “Egyik este a férjem azt mondta nekem, hogy mi vagyunk a leggazdagabbak, mert nagy család lettünk és ez nekünk pont elég. Hatalmas az öröm most nálunk.”

Fotó: Fem3/Micsoda nők!
Fotó: Fem3/Micsoda nők!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top