TV-sztárok

Angelina Jolie: Vissza akarom kapni Bradet

Nem fújták le még a gyermekelhelyezéssel kapcsolatos meccset, de abban az esetben, ha Angelina Jolie visszakönyörgi magához Brad Pittet, az egész pereskedés okafogyottá válik.

A Hollywood Life azt írja, hogy annak ellenére, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt még mindig a gyerekelhelyezésen vitatkoznak, Jolie már azt akarja, hogy volt férje térjen vissza hozzá. Bennfentesek szerint Hálaadás ünnepén nagyon egyedül érezte magát, és ekkor fordult nála a kocka. “Tizenkét évet voltak együtt, ennek köszönhetően nagyon kötődnek egymáshoz” – magyarázta egy ismerős, és megjegyezte, hogy a színésznő összeomlott a szétköltözés óta folyó sárdobálás közepette. A Hálaadást Pitt a barátai társaságában töltötte egy karibi szigeten, miközben leendő volt neje otthon búslakodott, miután a hat gyerek ágyba bújt.

This picture.. Still one of my favorites ❤️

Brad Pitt + Angelina Jolie (@brangelinanews) által közzétett fénykép,

“Nem kétlem, hogy Angelina már számtalanszor elmondta magának, milyen hatalmas hibát követett el – folytatja a bennfentes. – Szerintem rájött, hogy tökéletes családi egységet képeztek Braddel és a gyerekekkel, és hogy Brad klassz pali.” Az illető megjegyzi, hogy amikor egy pillanatra felröppent a pletyka (amit pár óra elteltével meg is cáfoltak), hogy Pitt Kate Hudsonnal randevúzik, akkor ki is csúszott Angelina száján, hogy “vissza akarom kapni Bradet”.

❤️

Angelina Jolie (@angelinajolie_pitt) által közzétett fénykép,

A Brangelina válás legkényesebb részéről, azaz a gyermekelhelyezésről most annyit tudni, hogy a Pitt ellen felhozott gyermekbántalmazási ügyet lezárták, a színész ártatlan, és Pitt egy pozitív pszichológusi elbírálás után rendszeresen látogathatja mind a hat gyerekét. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top