TV-sztárok

Visszanyerte régi alakját Tatár Csilla – fotó

Újra bomba formában van Tatár Csilla. Idén is a kisgyermekes anyuka vezeti majd A Dal című műsort az MTVA-n. Nézd meg, milyen jól néz ki egy évvel a szülés után a kismama!

A 2016-os versenykor még azt mondta Tatár Csilla, hogy nem törődik a terhesség után rajta maradt pluszkilókkal, mostanra azonban a fia már elmúlt egyéves, és a műsorvezető visszanyerte régi alakját. A műsor sajtótájékoztatóján ezt mindenkinek be is bizonyította. “Tavaly Milán még nagyon kicsi volt, de idén már biztosan be fogom vinni egyszer-egyszer próbára. Persze az élő adásokra már nem maradhat” – mondja Csilla, aki nagyon örül, hogy ismét ő vezetheti a magyar eurovíziós válogatót, vagyis A Dalt. A kisfia pedig nagyon jól elvan az apukájával, amíg ő dolgozik. “Nagyon szoros a kapcsolatuk, úgyhogy arra a néhány órára nagyon jól ellesznek nélkülem. Maximum nekem lesz kicsit nehéz, mert azon fogok aggodalmaskodni, nehogy lemaradjak valamilyen fontos pillanatról.”

 Visszanyerte régi alakját Tatár Csilla - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top